Dress for Success

Zoek jij een geschikte outfit om te kunnen solliciteren? 

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek en twijfel je over je kleding en is nieuwe kleding voor jou te duur? Dan ben je van harte welkom bij Dress for Success. 

Vrijwilligersorganisatie

Dress for Success is een non-profit organisatie die werkzoekenden met een minimuminkomen gratis voorziet van passende kleding en adviezen voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek. In de winkel helpen vrijwilligers je bij het samenstellen van een nieuwe outfit en de manier waarop jij je presenteert. Zo zorgen ze er samen voor dat je vol zelfvertrouwen op je sollicitatiegesprek verschijnt en de kans op een goede eerste indruk niet hoeft te missen.

Voor wie?

Heb je geen betaald werk? Ontvang je een uitkering, heb je een laag inkomen en ben je aan het solliciteren? Vraag dan aan je werkcoach of je gratis mag komen winkelen bij Dress for Success. Het maakt echt niet uit of je het gaat om je eerste baan of na een periode van werkloosheid weer aan de slag wilt, ze zijn er voor iedereen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Dress for Succes heeft een recent bewijs van je inkomsten en een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of presentatie nodig om je van dienst te kunnen zijn. Indien je voldoet aan deze twee criteria kan je een afspraak maken voor een eerste kleding sessie. 

Wanneer je de baan krijgt mag je terugkomen voor het uitzoeken van een tweede outfit zodat je de eerste periode met een goed gevoel naar je werk kan!

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een kleding sessie? Op de website kan je meer informatie vinden. 

Werkfestival

Natuurlijk mag Dress for Succes niet ontbreken in de line up van het Werkfestival! 

Samen met Marije Gerdes van Dap-styling zullen ze complete sollicitatie make-overs verzorgen. Ook kan je bij de stand terecht voor advies en informatie.

Nieuwsgierig? Meld je hier aan voor het Werkfestival. 

Auteur: jelleboorsma

Webdeveloper gericht op evenementen en horeca. Achtergrond in CMD en drukwerk, nu zelfstandig ondernemer en trots oprichten van the Guerrilla Club.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s