John de Wolf

John de Wolf: boegbeeld aanpak ouderenwerkloosheid

John de Wolf groeide als voetballer bij Feyenoord in de jaren 80 en 90 uit tot een waar cultfiguur. Met Feyenoord won hij drie KNVB-bekers en een landskampioenschap. Daarna besloot hij zijn geluk in het buitenland te beproeven.

Naast zijn functie als trainer is De Wolf momenteel presentator bij de televisie-zender RNN7. Hij presenteerde hier het sportprogramma “Correct Sport Studio” en hij presenteerde het programma “Koken met John”. Momenteel is hij te zien in het programma “Wonen met John”.

Van mei 2016 tot en met december 2017 is John de Wolf werkzaam geweest als boegbeeld aanpak ouderenwerkloosheid 50 plus bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Begin januari 2018 is hij actief met deze functie bij de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO)

Voor het Werkfestival spreekt hij over de aanpak van ouderenwerkloosheid en zijn strijd voor goede en juiste beeldvorming en eerlijk kansen voor ‘oudere’ werknemers.

Auteur: jelleboorsma

Webdeveloper gericht op evenementen en horeca. Achtergrond in CMD en drukwerk, nu zelfstandig ondernemer en trots oprichten van the Guerrilla Club.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s