Leren programmeren

Leren programmeren

Binnen steeds meer functies is het belangrijk om te kunnen programmeren. Niet alleen binnen de IT maar ook binnen niet-IT functies. Heb je altijd al interesse gehad in programmeren maar ben je er nooit echt aan begonnen? Dan helpen wij je met deze workshop op weg.

Tijdens de workshop laten we je kennismaken met de beginselen van het programmeren. Daarna ga je zelf aan de slag met het programmeren van een eenvoudige microprocessor (Arduino) en bouw/programmeer je een eenvoudig stoplicht.

Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met programmeren of met elektronica. Wel verwachten we dat je goed bent met computers en affiniteit hebt met elektronica (je weet bijvoorbeeld wat een LED is, wat een weerstand is en wat volts zijn). 

Lijkt het je leuk om onder begeleiding kennis te maken met programmeren (van hardware)? Meld je dan aan via de Netwerkapp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s