Recyclen

Neem een kijkje in de wereld van de recycling!

Blauw geel een herkenbare kleurencombinatie in het noorden van Nederland als het om het inzamelen van waardevolle afvalstromen gaat.

Familiebedrijf Virol houdt zich al bijna 50 jaar bezig met recycling. Het inzamelen en hoogwaardig verwerken van afvalstromen wordt gedaan door een team van ruim 160 collega’s.

Virol E-waste is één van de dochterondernemingen van de Virol groep. Het is dé sorteer- en demontage locatie van Noord Nederland op het gebied van elektronisch afval.

Virol E-waste heeft in 2016 de Virol E-waste Academy opgericht. Op de Virol E-waste Academy kun je verschillende werkleertrajecten volgen. Rond je het werkleertraject goed af,

dan stroom je door naar een betaalde baan!

Door middel van het demonteren van elektronisch afval wordt je opgeleid naar een betaalde baan in de productie, logistiek of techniek.

Minder grondstoffen uit de natuur, het duurzaam opleiden van mensen en het herplaatsen van mensen terug op de arbeidsmarkt is een mooi voorbeeld van circulaire economie!

Wil jij alles weten over de wereld van recycling en wil jij graag weer betaald aan de slag in de productie, techniek of logistiek?

Neem een oud elektrisch apparaat mee en kom naar één van onze workshops op het werkfestival!

Stap in de wereld van de demontage en laat je inspireren door collega’s die hebben deelgenomen aan één van onze werkleertrajecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s