The leader in me

The-leader-in-me onderwijs. De zeven principes van Cofey.

Omdat we bij Plateau altijd op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste collega’s, bieden we voor het Werkfestival een workshop aan over één van onze pedagogisch concepten: The Leader In Me.

Dit is een onderwijsconcept dat leerlingen die leren en groeien houvast biedt, maar jou als werkzoekende en ons als schoolpersoneel ook handige tools biedt voor een fijn leven.

Twee (van de 13) kindcentra van Plateau zijn een zogenaamde The Leader in Me-school. Dit betekent dat we de leerlingen opvoeden tot persoonlijke leiders. De 7 gewoontes van Covey geven hier houvast bij. Zowel op school als ook thuis. We gebruiken de metafoor van een boom.

De eerste 3 gewoonten gaan over jezelf, het midden van de boom gaat over de omgang met anderen en in de top van de boom gaat het weer over jou.

Wij geloven dat kinderen heel veel zelf kunnen en dat ze sterkere en blijere mensen worden als we ze leren om zelf de regie te nemen over hun leven.

Dat klinkt best zwaar en toch werken we er met veel plezier aan!

Hoe? Dat mag je komen ervaren tijdens onze workshop, waar we wat theorie met je delen, praktische voorbeelden geven; jou aan het denken zetten over je eigen leiderschap en waar je zult merken dat wij als schoolpersoneel ook zelf elke dag leren en groeien met behulp van deze vrolijke boom.

Auteur: jelleboorsma

Webdeveloper gericht op evenementen en horeca. Achtergrond in CMD en drukwerk, nu zelfstandig ondernemer en trots oprichten van the Guerrilla Club.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s