Creëer je eigen succes!

Creëer je eigen succes!

Over Persoonlijk Leiderschap

Een snel veranderende maatschappij, een krappe arbeidsmarkt, hoge regel- en werkdruk zijn onderwerpen uit de dagelijkse media. Maar waar sta jij? Wacht je op de baan die er niet meer is of neem je het heft in handen? Zijn er redenen waarom jij vindt dat je aansluiting mist of creëer je het eigen succes? Of weet je het niet?
Wat vind je het meest belangrijk in je leven en hoe vaak heb je de afgelopen tijd hieraan gewerkt?
Hoe pak je als werknemer het heft in handen? Of bepalen anderen jou (werk)geluk?

De Leefstijl Academie helpt je bij het onderzoeken naar wat je echt belangrijk vindt in het leven en hoe je met deze waarden een betekenisvol bestaan verder creëert. Dit doen we onder andere door vitaliteitstrajecten op maat in te zetten, waarbij we de weg naar een gezonde mindset combineren met beweging. Ben jij klaar voor de toekomst? Klaar voor positieve gezondheid? Jouw vitale toekomst begint vandaag.


Karel Jonker. 2018 cc. De Leefstijl Academie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s