Informatie standhouders

Informatie standhouders

Veelgestelde vragen

Het festival is bannervrij, wat betekent dat?

Dit betekent dat er geen roll-up banners, beachvlaggen of reclame-achterwanden van de standhouder mogen worden geplaatst. Reclame-gadgets, flyers of schermen met filmpjes of presentaties zijn wel toegestaan. En natuurlijk mag het materiaal wat gebruikt wordt voor de activiteit ook het bedrijfs- of organisatielogo dragen.

De organisatie verzorgt uniforme logoborden zodat alle standhouders wel goed vindbaar zijn.

Wat voor activiteiten zijn geschikt voor op het festival?

We zoeken activiteiten die een verbindend karakter hebben en welke uitnodigend zijn voor werkzoekende om aan deel te nemen. Met als doel om werkzoekenden te laten voelen, zien en ervaren wat het werken binnen je bedrijf of binnen je beroepsgroep inhoud. Deze activiteit kan onderdeel zijn van je stand en indien gewenst zouden we activiteiten kunnen plaatsen op één van de doe-en experimenteerplein. We zoeken geen 250 grote activiteiten, dus iets kleins of compacts is ook zeker geschikt. De organisatie heeft ten allen tijden de laatste en beslissende stem over de inzet van de activiteit.

Is het mogelijk om de standhouder-bemanning gedurende de dag af te wisselen?

Dat kan. Wanneer je twee mensen opgeeft bij inschrijving, ontvangt je twee bonnen voor de lunch en twee voor de warme maaltijd. Als je de standbemanning wilt afwisselen kan dat. De twee mensen die op het inschrijfformulier (op de website) staan vermeld geven we toegang tot de app zodat zij afspraken kunnen inplannen. De overige standbemanning zit dus niet in de app.

Wanneer kan er worden opgebouwd en afgebroken?

Opbouw van je pleinpresentatie kan dinsdag 30 oktober tussen 12.00 en 20.00 uur. Kleine zaken zoals flyers en gadgets kun je woensdagochtend ook meenemen. Afbreken van de pleinpresentatie moet woensdag 31 oktober vanaf 20.00 tot 24.00 uur (het is niet mogelijk om spullen te laten staan in verband met opbouw van een andere event de volgende dag , uitzonderingen alleen in overleg met de organisatie mogelijk).

Waar kunnen standhouders parkeren?

Standhouders kunnen parkeren op het Suikerunieterrein op voorwaarde dat de auto woensdag 31 oktober voor 09.00 uur op het terrein staat en na 20.00 uur weer vertrekt. Het is tussen 09.00 en 20.00 uur niet mogelijk om de auto van het terrein te rijden of te verplaatsen. Moet je iemand aflossen of ga je eerder weg dan adviseren wij om de auto te parkeren op de Drafbaan. Pendelbussen brengen je naar het Suiker terrein.

Ik wil graag een TV scherm hebben in mijn stand, kan dat worden geregeld?

Dat is mogelijk. Na inschrijving ontvang je een bestelformulier waarop je aan kunt geven wat welke apparatuur je wilt inhuren. De kosten zullen aan je worden gefactureerd. Je mag natuurlijk ook je eigen apparatuur meenemen.

Is er stroom in de stand?

Er is geen stroom in de stand. Heb je stroom nodig vul dat dan in op het bestelformulier, dat je enkele dagen na jouw inschrijving ontvangt, dan zorgen wij ervoor dat dit bij aanvang van het Werkfestival voor je klaar ligt.

Wanneer en voor wie is het standhouder-ontbijt?

Het standhouder-ontbijt is woensdagochtend 31 oktober tussen 8.30 en 9.30 uur in de Suikerfabriek. Het is toegankelijk voor alle betalende standhouders. Bij het ontbijt kun je kennismaken met de andere standhouders, gaan we samen zorgen voor de juiste mindset en krijg je de laatste informatie over het Werkfestival. We gaan er van uit dat alle standhouders bij het ontbijt aanwezig zijn.

Wat kan ik als standhouder doen om het Werkfestival te promoten?

Volg het werkfestival op Social Media en volg, like en deel zoveel mogelijk.

Facebook https://www.facebook.com/werkfestival/ @werkfestival
Twitter https://twitter.com/HetWerkfestival @HetWerkfestival
Instagram https://www.instagram.com/werkfestival/ werkfestival
Linkedin https://www.linkedin.com/company/werkfestival/ werkfestival

Zelf berichten plaatsen op je eigen social media juichen we ook zeker toe!

In de Toolbox op www.werkfestival.nl vind je ook banners, logo’s en flyers die je kunt gebruiken op je website of in nieuwsbrieven. In de toolbox vind je ook een email-handtekening. Deze kun je onder je eigen handtekening plaatsen.

Heb je een stapel flyers nodig of een poster, laat het weten op info@werkfestival.nl

ARROW2_V1

Tijden

Het evenement duurt van 10:00 tot 20:00.

ARROW2_V1

Hoe kan ik met mijn bedrijf standhouder worden van het Werkfestival?


 

Zowel van bezoekers als standhouders vragen wij extra inzet om tot mooie, waardevolle ontmoetingen te komen die mogelijk leiden tot een match.

Daarom streven we naar een bannervrij festival waar beleving, ervaring en ontmoetingen centraal staan.

Van jou als standhouder vragen we aandacht en creativiteit in het presenteren van je bedrijf. We nodigen je uit groot te denken, we hebben de ruimte om breed uit te pakken!

Denk aan rijles in een bus, callcenter training, sleutel aan je toekomst (auto / leidingen), mini hackathon, AED les en meer. Wil je een workshop of korte training geven, hartstikke leuk! Wij denken hierin uiteraard graag met je mee.

ARROW2_V1

Kosten

De kosten voor deelname aan het Werkfestival bedragen €185,- excl btw. Dit is het totaalbedrag voor twee personen en hiervoor mag je het volgende verwachten:

  • Wakkere Ontbijtsessie 31 oktober 08.00 uur in de Suikerfabriek
  • Gratis koffie en thee
  • Lunch
  • Avondeten
  • Vloeroppervlak voor je stand
  • Toegang tot de netWORKapp die mogelijkheid geeft tot het maken van afspraken met mogelijke kandidaten in het voortraject en tijdens het Werkfestival.
  • Mogelijkheid om een onbeperkt aantal vacatures aan te bieden.

Echter wanneer je besluit deel te nemen aan het Werkfestival verwachten we ook iets van jou! We streven naar een bannerloos festival waar elkaar ontmoeten centraal staat. We nodigen je uit om na te denken hoe jouw bedrijf deze ontmoeting op creatieve, uitnodigende wijze kan faciliteren. Dit kan door middel van een (doe) activiteit, een workshop of iets anders, als het maar beleving of actie toevoegt aan jouw stand of aan het plein waar je staat. Je mag groot denken! Heb je inspiratie nodig schroom niet contact met ons op te nemen.

Wil je met meer personen komen dan rekenen we hiervoor €47,50 excl btw per persoon.

ARROW2_V1

Programma


 

D workshops zijn bekend! Het workshopprogramma vindt u hier.

ARROW2_V1

Parkeren


 

Alle standhouders kunnen parkeren op de drafbaan (informatie is per mail toegestuurd). Er rijden pendelbussen naar de Suikerfabriek tussen 07.30 en 21.30
uur. Vanaf 20.30 uur is het mogelijk om met je auto het Suikerterrein op te rijden om spullen in te laden.

ARROW2_V1

Catering


 

Je betaalt €185,- voor een stand op het Werkfestival, hierin zit voor twee personen eten en drinken en ‘het standhouder ontbijt’ inbegrepen. Je krijgt een voucher voor zowel lunch als avondeten.

Voor elke persoon extra betaal je €47,50.

ARROW2_V1